» » Вийшов з друку новий примірник газети «Банківський аналітик»

Вийшов з друку новий примірник газети «Банківський аналітик»

Дата: 21-11-2013, 09:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 У листопаді 2013 року вийшов з друку новий примірник газети «Банківський аналітик» однойменного студентського наукового гуртка кафедри банківської справи ТНЕУ.

 

У даному номері Ви зможете ознайомитися із матеріалами, які переконають Вас у надійності зберігання коштів у банківському сейфі, а також дадуть відповіді на найбільш поширені запитання, які виникають у клієнтів: щодо оренди сейфу, критеріїв, які потрібно враховувати при виборі банківської установи для вкладення своїх коштів тощо. 

 

Окрім цього, на сторінках газети міститься інформація про сучасний стан банківської системи України та прогнозні напрямки її розвитку, зокрема розглянуті можливості створення електронного банку та впровадження окремих банківських продуктів.

 

На дозвіллі Ви маєте можливість розгадати ребуси на економічну тематику та замислитись над філософськими висловами відомих людей.

 

Обов’язково скористайтесь шансом прочитати новий примірник "Банківського аналітика", який є яскравим та має оригінальне змістовне наповнення!

 



Газета "Банківський аналітик"
Завантажити Переглянути онлайн