» » У ТНЕУ відбулася зустріч голови Федерації роботодавців України Дмитра Васильовича Фірташа з підприємцями Тернопільської області

У ТНЕУ відбулася зустріч голови Федерації роботодавців України Дмитра Васильовича Фірташа з підприємцями Тернопільської області

Дата: 29-11-2013, 16:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять дев’ятого листопада  2013 року у залі засідань вченої ради ТНЕУ відбулася зустріч голови Федерації роботодавців України Дмитра Васильовича Фірташа з підприємцями Тернопільської області. У нараді взяли участь також ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий та голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Антонович Хоптян.

 

У своїй промові Андрій Ігорович подякував Дмитру Васильовичу Фірташу та Валентину Антоновичу Хоптяну за те, що вони обрали ТНЕУ місцем проведення такого  важливого заходу. «Я дуже радий, що саме наш університет приймає у своїх стінах Федерацію роботодавців України. Ми виступаємо на цій зустрічі як державний заклад, що готує фахівців аграрної економіки та державних службовців. Я хочу подякувати за те, що підприємці беруть участь у підготовці наших випускників. Саме ви - мірило якості освіти. У Тернопільському національному економічному університеті ми особливу увагу приділяємо практичній підготовці, адже, як казав великий давньогрецький поет Гомер: «Якщо ти навчився ходити, це не значить, що ти знаєш куди йти». Але у нас є проблеми з працевлаштуванням випускників. Сьогодні я прошу роботодавців про співпрацю. Ми готуємо фахівців для реального сектору економіки. Наші випускники працевлаштовані у 15 областях, тому я з гордістю можу сказати, що наш університет дійсно національний. Я сподіваюся на підтримку зі сторони підприємців. В єдності наша сила. Творімо Україну разом», - закликав ректор ТНЕУ.

 

У своєму виступі Дмитро Васильович окреслив перспективи розвитку бізнесу на Тернопільщині. Також він вислухав доповіді голови Тернопільської обласної державної адміністрації  та керівників великих підприємств області.

 

На завершення зустрічі Дмитро Васильович Фірташ та Валентин Антонович Хоптян підписали протокол про наміри щодо участі Федерації роботодавців України у реалізації Стратегії регіонального розвитку Тернопільської області на період до 2015 року.