» » ІІІ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

ІІІ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

Дата: 13-12-2013, 16:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

11 грудня 2013 року в ТНЕУ відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів» за участю представників Головного управління Міністерства доходів і зборів України, вищих та середньоосвітніх навчальних закладів.

На конференції було окреслено низку проблемних питань, пов’язаних з удосконаленням фіскальної політики України та пріоритетністю євроорієнтирів у її реалізації. 

Ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий звернувся до молодої наукової еліти та усіх присутніх з вітальним словом і побажаннями плідної співпраці. Також він відмітив, що саме у науковій полеміці формуються новітні підходи до вирішення актуальних питань, які стануть початком удосконалення вітчизняних стратегій соціально-економічного розвитку, зокрема щодо ефективної реалізації фіскальної політики України. 

До учасників заходу також звернувся заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук та зазначив, що думки молодих науковців дуже цінні, тому всі конструктивні пропозиції, які виникнуть в студентів у результаті конференції, обов’язково будуть розглянуті Головним управлінням Міндоходів області. 

Конференція відбулася у дружній атмосфері. Цікавими та змістовними були висвітлення наукових здобутків студентів, що викликало жваві дискусії учасників. У підсумках заходу кращою була визначена доповідь Ганни Сташків, студентки групи ФМОс - 51 на тему «Необхідність та значення податкового стимулювання інновацій в Україні». Вона отримала подарунок від організаційного комітету.

Отже, молоді майбутні науковці та фахівці, які прагнуть якісно виконувати поставленні завдання, приймати відповідальні рішення, стратегічно мислити і бути відкритими до пошуку нових перспектив, бажаємо Вам і надалі розвиватися у цьому напрямі, не втрачати юнацького ентузіазму та продовжувати впевнено крокувати науковими стежками для утвердження європейських цінностей у незалежній українській державі.