» » Акція "Миколай про тебе не забуде"

Акція "Миколай про тебе не забуде"

Дата: 16-12-2013, 14:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

16 грудня 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті проходила благодійна акція «Миколай про тебе не забуде».  Отримані кошти передадуть на купівлю дитячих іграшок, засобів особистої гігієни та солодощів для дітей-сиріт, дітей із особливими потребами, а також дітей із багатодітних сімей.

 

До акції долучився ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий. Він підтримав ініціативу та сказав, що приходу Святого Миколая очікують усі діти. «Це найбажаніший день у році для маленьких дівчаток і хлопчиків. На свято вони отримують омріяні подарунки та солодощі. Але у цей передноворічний час ми повинні приділити найбільшу увагу тим дітям, які позбавлені батьківської опіки. Я дуже радий, що цю ідею втілює у життя саме молодь», ─ наголосив Андрій Ігорович.

 

Організаторами благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» виступили комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ спільно зі школами, вищими навчальними закладами та спільнотами Тернополя.