» » Відбулося засідання науково-методичної ради

Відбулося засідання науково-методичної ради

Дата: 19-12-2013, 14:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

17 грудня 2013 року відбулося засідання науково-методичної ради ТНЕУ за участю членів ради, голів науково-методичних комісій, завідувачів випускових кафедр та керівників відокремлених структурних підрозділів університету. 

 

На засіданні обговорювалися наступні питання: про виконання плану забезпечення  освітнього процесу навчально-методичною літературою за 2013 рік та затвердження плану забезпечення навчально-методичною літературою на 2014 рік (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Богдан Любомирович Луців); про виконання плану підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу ТНЕУ за 2013 рік та затвердження плану підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу ТНЕУ на 2014 рік (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Богдан Любомирович Луців); про підготовку до акредитації та ліцензування напрямів підготовки (спеціальностей) в ТНЕУ у 2013-2014 н.р. (доповідач – заступник начальника навчально-методичного відділу, кандидат психологічних наук, доцент Сергій Костянтинович Шандрук); моніторинг науково-методичного забезпечення освітнього процесу в університеті за показниками навчально-методичного доробку професорського-викладацького складу (доповідач – заступник начальника навчально-методичного відділу, кандидат психологічних наук, доцент Сергій Костянтинович Шандрук). Відбувся також науково-методичний семінар «Формування професійних компетенцій фахівця на основі використання інноваційних освітніх технологій: методика та досвід». Організатором семінару виступила директор навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк. Було обговорено актуальні питання, а саме: про рекомендацію на затвердження навчальних посібників Вченою радою ТНЕУ, про організацію роботи науково-методичної комісії з антиплагіату (доповідач – в.о. завідувача кафедри міжнародних економічних відносин та міжнародної інформації, доктор економічних наук, професор Оксана Миколаївна Ляшенко).


На засіданні науково-методичної ради затверджено план забезпечення  освітнього процесу навчально-методичною літературою на 2014 рік, план підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу ТНЕУ на 2014 рік та склад науково-методичної комісії з антиплагіату.

В обговоренні дискусійних питань взяли активну участь завідувач кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу, доктор економічних наук, професор Сохацька О.М.,  в.о. завідувача кафедри міжнародних економічних відносин та міжнародної інформації, доктор економічних наук, професор Оксана Миколаївна Ляшенко, завідувач кафедри державного та муніципального управління, доктор економічних наук, професор Алла Федорівна Мельник, завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Євген Васильович Савельєв, в.о. завідувача кафедри економіки, організації і планування в АПК, доктор економічних наук, професор Степан Львович Дусановський, завідувач кафедри аудиту, ревізії та контролінгу, доктор економічних наук, професор Михайло Семенович Пушкар.

 

За результатами розгляду і обговорення питань прийнято відповідні рішення, спрямовані на вдосконалення методичної роботи в ТНЕУ та його структурних підрозділах.