» » Розпочато співпрацю з Тернопільською комунальною загальноосвітньою школою - економічним ліцеєм №9

Розпочато співпрацю з Тернопільською комунальною загальноосвітньою школою - економічним ліцеєм №9

Дата: 14-02-2014, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Чотирнадцятого лютого 2014 року ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Ігорович Крисоватий та директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ Оксана Миронівна Десятнюк зустрілися з директором Тернопільської комунальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - економічного ліцею №9 Григорієм Володимировичем Рибаком і підписали договір про співпрацю.

Професор Крисоватий подякував вчителям та керівнику школи за якісну підготовку абітурієнтів. «Сучасний розвиток суспільства ставить до випускників шкіл багато вимог. Мені дуже приємно, що абітурієнти, яких готує Тернопільська комунальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - економічний ліцей №9, повністю їм відповідають. Дякую викладацькому колективу школи за їх невтомну працю та співробітництво з нашим університетом», - сказав Андрій Ігорович.

Згідно з договором Тернопільська комунальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - економічний ліцей №9 проводитиме профорієнтаційну роботу серед учнів, батьків з метою здобуття молоддю вищої освіти, а також забезпечуватиме виконання програм навчальних дисциплін. Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій ТНЕУ надаватиме методичну допомогу вчителям школи, а також доступ працівникам та учням школи до бібліотеки, електронних ресурсів і фізкультурно-оздоровчого комплексу Тернопільського національного економічного університету.