» » Проректор з наукової роботи ТНЕУ прозвітував про наукову та науково-технічну діяльність у 2013 році

Проректор з наукової роботи ТНЕУ прозвітував про наукову та науково-технічну діяльність у 2013 році

Дата: 17-02-2014, 12:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Протягом лютого 2014 року представники вищих навчальних закладів України звітують у профільному міністерстві про наукову та науково-технічну діяльність у 2013 році.

 

Чотирнадцятого лютого  2014 року під головуванням директора департаменту наукової діяльності та ліцензування Міністерства освіти і науки Олександра Якименка та за участю працівників департаменту звітували про наукові здобутки за 2013 рік вищі навчальні заклади економічного спрямування.

 

У засіданні взяли участь проректори з наукової роботи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського, Одеського національного економічного університету, Тернопільського національного економічного університету, Харківського національного економічного університету, Чернігівського державного інституту економіки і управління.

 

У вступному слові Олександр Якименко закликав доповідачів зосередитись на конкретних практичних наукових здобутках, отриманих протягом звітного року під час виконання фундаментальних та прикладних наукових досліджень і розробок.

 

Проректор з наукової роботи Тернопільського національного економічного університету Зеновій-Михайло Васильович Задорожний  у своєму виступі зазначив про суттєве зростання у 2013 році показника якості професорсько-викладацького складу університету та збільшення кількості переможців ІІ туру Всеукраїнських студентських олімпіад із профільних спеціальностей.

 

Підбиваючи підсумки десятого дня звітної кампанії, директор департаменту наукової діяльності та ліцензування Олександр Якименко акцентував увагу проректорів на необхідності більш ретельного забезпечення ними відбору тематики досліджень, підвищення вагомості авторського колективу кожної роботи, у тому числі, шляхом оптимізації його якісного, кількісного складу та публікаційної активності та побажав здоров’я, наснаги і нових наукових результатів.