» » Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Податкова система України»

Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Податкова система України»

Дата: 17-02-2014, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сімнадцятого лютого 2014 року відбувся перший тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України», у  якому взяли участь студенти факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету та Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва та бізнесу.

 

Ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий привітав учасників та побажав їм успіхів. «Приємно, що найкращі студенти нашого університету мають можливість взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Податкова система України».  Троє студентів продовжать змагання у другому турі. Я бажаю вам мудрості, впевненості у своїх силах та наснаги. Ви - еліта нашого вищого навчального закладу, його майбутнє», - сказав Андрій Ігорович.

 

Під час олімпіади студенти виконували завдання теоретичного характеру та практичні задачі. Особливо цікавим було завдання, у якому учасникам запропонували написати наукове есе – продовження запропонованої виробничої ситуації.

 

Другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» відбудеться в Національному університеті державної податкової служби України.