» » Відбувся перший етап Олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит»

Відбувся перший етап Олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит»

Дата: 20-02-2014, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Відповідно до наказу ректора та на виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році» 18 лютого 2014 року відбувся перший етап Олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит». Участь у першому етапі взяли 23 студенти факультетів обліку і аудиту та аграрної економіки і менеджменту.

 

Учасники проходили комп’ютерне тестування, що включало запитання з дисциплін «Управлінський облік», «Фінансовий облік І», «Фінансовий облік ІІ», «Фінансовий аналіз» та «Аудит». Рівень знань учасників оцінювався в автоматизованому режимі.

 

За результатами першого туру Олімпіади перемогу здобули:

І місце - БОРТНИК Оксана Миронівна, студентка групи ОАс-51;

ІІ місце - КОВАЛЬЧУК Вікторія Василівна, студентка групи ОП-41;

ІІІ місце - РАТУШНЯК Олена Олександрівна, студентка групи ОП-41.

 

Грамотами за належний рівень знань, виявлених при проведенні олімпіади, оргкомітет відзначив таких студентів: Гуменна Анна Іванівна (група ОПм-51), Золотарчук Ольга Михайлівна (група ОАс-51), Волошин Оксана Володимирівна (група ОБ-41), Шептицька Наталія Михайлівна (група РК-41), Джугла Наталя Володимирівна (група ОБСм-51).

 

Честь факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Облік і аудит», що відбуватиметься 14-16 травня 2014 року у стінах Тернопільського національного економічного університету відстоюватимуть студентка групи ОАс-51 Бортник Оксана Миронівна та студентка групи ОП-41 Ковальчук Вікторія Василівна.

 

Щиро вітаємо переможців та учасників олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів  нелегкій, але відповідальній обліковій професії!