» » Розпочала роботу Школа професійної майстерності факультету обліку і аудиту ТНЕУ

Розпочала роботу Школа професійної майстерності факультету обліку і аудиту ТНЕУ

Дата: 21-02-2014, 12:49 | Автор: Факультет обліку і аудиту

 

У рамках презентації Школи професійної майстерності факультету обліку і аудиту 20 лютого 2014 року відбулася зустріч студентів 4 та 5 курсів ФОА з випускником факультету – бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит», к.е.н., доцентом Іванечком Юрієм Мирославовичем.

 

У зустрічі взяли участь декан факультету обліку і аудиту Олександр Шашкевич, завідувач кафедри обліку у бюджетній та соціальній сфері, професор Лучко М.Р., завідувач кафедри аудиту, ревізії і контролінгу, професор Пушкар М.С.

 

Іванечко Юрій Мирославович розповів студентам про розвиток власної кар’єри, переваги облікового фаху на ринку праці, зупинився на питаннях самоосвіти студентів. Юрій Мирославович наголосив студентам про необхідність здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» для побудови успішної професійної кар’єри.

 

Пізнавальною та цікавою для студентів була інформація про особливості обліку в окремих галузях економіки, відмінності звітності за загальною та спрощеною системою оподаткування. Також гість факультету поділився цікавими та курйозними випадками з власної практики, довівши, що в професійному житті обліковця є місце і для гумору.

 

Надалі у рамках роботи Школи професійної майстерності факультету обліку і аудиту відбуватимуться зустрічі з випускниками облікових спеціальностей Тернопільського національного економічного університету, які досягли вагомих результатів у своїй професійній діяльності. Сподіваємося, що робота Школи буде цікавою для студентів факультету та додасть оптимізму та впевненості у завтрашньому дні.