» » Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент»

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент»

Дата: 21-02-2014, 13:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

19 лютого 2014 року у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбулося засідання галузевої конкурсної комісії за напрямом «Менеджмент» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук. Від ТНЕУ в її роботі взяв участь д.е.н., професор Григорій Монастирський.

 

До участі в конкурсі біло подано 222 наукових роботи, з них для нагородження рекомендовано 55. Серед найкращих розробок 3 роботи студентів нашого Університету, зокрема відзначити відповідним дипломом пропонується:

 

За 2 місце — наукову роботу слухачки магістратури за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» Білінської-Ярошович Роксоляни на тему «Модернізація системи соціального захисту в процесі управління персоналом організації» (група АДМ-51, факультет державного управління). Науковий керівник: д.е.н., професор Алла Мельник.

 

За 3 місце — наукову роботу студентки групи МЗЕД-41 Мацьо Тетяни на тему «Компетентнісний підхід до управління підприємствами» (інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д.Гаврилишина). Науковий керівник: к.е.н. Марина Нагара.

 

За 3 місце наукову роботу студента групи МЗЕД-31 Ільчука Павла на тему «Система управління підприємством в кризових умовах» (інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д.Гаврилишина). Науковий керівник: к.е.н., доцент Володимир Мазур.

 

Підсумкова конференція конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент» відбудеться в ХНЕУ імені Семена Кузнеця 13 березня 2014 року.