» » Обрано декана факультету банківського бізнесу ТНЕУ

Обрано декана факультету банківського бізнесу ТНЕУ

Дата: 27-02-2014, 15:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

25 лютого 2014 року на факультеті банківського бізнесу ТНЕУ відбулося засідання вченої ради. У порядку денному - вибори декана факультету. Претендент на посаду - кандидат економічних наук, доцент Адамик Богдан Петрович. 

 

У засіданні взяв участь ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Крисоватий Андрій Ігорович, який, вислухавши думку членів вченої ради, сказав, що новообраний декан факультету повинен йти в ногу з часом, зберегти кращі традиції ФББ і втілити у життя нові проекти.

 

Виступаючи, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри банківської справи Дзюблюк Олександр Валерійович наголосив, що колектив кафедри підтримує кандидатуру Адамика Б.П., який багато років працює на кафедрі, є здібним науковцем і талановитим організатором.

 

Завідувач кафедри банківського менеджменту та обліку, доктор економічних наук, професор Луців Богдан Любомирович у своєму виступі побажав Богдану Петровичу зажди дослухатися до думки студентів, бути толерантним та виваженим.

 

В обговренні взяли участь завідувач кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства, доктор історичних наук, професор Гомотюк Оксана Євгенівна та студенти факультету.

 

Голосувало 12 членів вченої ради, які одностайно підтримали кандидатуру Адамика Б.П. на посаду декана факультету банківського бізнесу.

 

Ректор ТНЕУ привітав Богдана Петровича з обранням на посаду та побажав йому конструктивної роботи й реалізації задумів. 

 

Щиро вітаємо Адамика Богдана Петровича та сердечно зичимо міцного здоров’я, невичерпності сил і вагомих здобутків!