Сумуємо...

Дата: 27-02-2014, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Ректорат, профспілковий комітет, професорсько-викладацький колектив та студенти Тернопільського національного економічного університету  глибоко сумують з приводу передчасної смерті старшого викладача кафедри спорту ТНЕУ Вежнавець Наталії Борисівни і висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям.

 

Вежнавець Наталя Борисівна народилася  12 січня 1950 року у м. Тернополі в сім’ї службовців.

 

У 1971 році Наталя Борисівна закінчила Львівський державний інститут фізичної культури . Рішенням Державної екзаменаційної комісії від 26 червня 1971 року Їй було присвоєно кваліфікацію викладача фізичної культури і спорту.

 

З 15 вересня 1971 року працювала в Тернопільській ДЮСШ № 1 тренером – хореографом на відділенні спортивної гімнастики.

 

З 1977 року була переведена тренером – хореографом у ДЮСШ № 2,де працювала до 1998року.

 

Вежнавець Наталя Борисівна   працювала  в ТНЕУ з 1998 року. За час роботи в ТНЕУ підготувала більше 100 кандидатів в майстри спорту,   5 майстрів Спорту. Починаючи з 1999 року збірні команди ТНЕУ, яі тренувала Наталя Борисівна,  були  Чемпіонами Тернопільської  області та Чемпіонату області серед вузів.З 2010 року студенти її вихованці - призери  Чемпіонатів  та Кубків України.

 

За вагомий внесок в розвиток та популяризацію спортивної аеробіки та фітнесу нагороджена грамотами міської та обласної ради.

 

Вежнавець Н.Б. щороку брала  участь у міжнародних конференціях, суддівстві Чемпіонатів України з фітнесу та спортивної аеробіки, суддя національної категорії.

 

Вежнавець Н.Б. голова обласного осередку федерації Фітнесу України. Допомагала в розвитку аеробіки серед школярів, проводить заняття з вчителями області в інституті підвищення кваліфікації.

 

      

Тернопільський національний економічний університет та кафедра спорту  сумує за такою життєрадісною, доброю,щирою  Людиною,яка завжди допомагала та ділилася своїм досвідом зі всіма нами. Такою … Наталя Борисівна … і  назавжди залишиться в наших серцях .

 

Упокой, Господи, душі раби Твоєї  Наталі , прости їй усі гріхи її, вільні і невільні, даруй їй Царство Твоє Небесне і сотвори їй Вічну  пам’ять.

Панахида відбудеться о 20:00 год за адресою: вул. Слівенська, 11/49