» » НАУКОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ УКРАЇНИ — ЄДИНЕ

НАУКОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ УКРАЇНИ — ЄДИНЕ

Дата: 4-03-2014, 11:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 

НАУКОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ УКРАЇНИ — ЄДИНЕ!

Третього березня 2014 року факультет економіки та управління ТНЕУ спільно з Таврійським національним університетом ім. В. І. Вернадського (м. Сімферополь) провів Всеукраїнську наукову web-конференцію молодих вчених та студентів «Особливості розвитку регіонів України в нових економічних умовах». 

 

Понад 50 студентів факультету економіки та управління презентували свої доповіді на конференції в рамках роботи секції «Регіональні особливості розвитку сфери підприємництва Західної України». Інтерактивне спілкування учасників конференції та робота секції в онлайн режимі відбулася в приміщенні читального залу наукової бібліотеки ТНЕУ.

 

Найщиріші вітання вченим та студентам Криму та інших регіонів від імені керівництва Тернопільського національного економічного університету висловили проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професор Василь Ярославович Брич, директор Науково-дослідного інституту інноваційного розвитку та державотворення, д.е.н., професор Григорій Леонардович Монастирський та декан факультету економіки та управління, к.е.н., доцент Віктор Михайлович Островерхов, який був членом організаційного комітету конференції та ініціатором такого формату спілкування між студентськими спільнотами факультету та інших ВНЗ України. В онлайн режимі учасники роботи конференції могли поспілкуватися зі студентами Криму, Центральної та Східної України, зокрема Національного університету «Києво-Могилянська академія», Криворізького національного університету, Криворізького економічного інституту, Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка, Полтавського університету економіки та торгівлі. 

 

Незважаючи на різновекторність досліджень студентської молоді, основним акцентом їх праць було спрямування на досягнення ефективності функціонування вітчизняних підприємств з метою побудови економічно могутньої України. Така базова єдність цих наукових пошуків ще раз продемонструвала, що перед студентами усіх ВНЗ стоїть спільне завдання — об’єднати зусилля молодих науковців з усіх куточків України для економічного процвітання нашої держави.