» » "Спогади про батька" Анатолія Вихруща

"Спогади про батька" Анатолія Вихруща

Дата: 4-03-2014, 16:31 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 

Третього березня 2014 року у виставковій залі нашого університету відбулася зустріч з доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри педагогічних та психологічних дисциплін Анатолієм Володимировичем Вихрущем, присвячена 80-річчю від дня народження доктора економічних наук, відомого Тернопільського поета Володимира Павловича Вихруща. 

 

Пан Анатолій надзвичайно трепетно вів розмову про батька, знайомив студентів з його поезією, такою актуальною у теперішній час. Варто зазначити, що Анатолій Володимирович продовжив поетичні пошуки батька, є автором двох поетичних збірок: «Розмова з батьком», «Квіти для мами», що засвідчує про небуденність творчих поривань сина, а також заперечує думку Лева Толстого про те, що «природа на дітях геніїв відпочиває». 

 

Бібліотека нашого університету також розгорнула виставку «Світ починається з любові», присвячену 80-річчю від дня народження незабутнього Володимира Вихруща.

Хотілося б побажати Анатолію Володимировичу, щоб його педагогічні та економічні повчання були дороговказом для студентської молоді, а його поезія надихала на добрі вчинки.