» » Співпраця ТНЕУ та Тернопільської середньої загальноосвітньої школи №2

Співпраця ТНЕУ та Тернопільської середньої загальноосвітньої школи №2

Дата: 11-03-2014, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

11 березня 2014 року відбулася зустріч ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого з директором Тернопільської середньої загальноосвітньої школи №2, вчителем-методистом, головою обласної дитячої організації «Голос дитини» Інною Володимирівною Іванюк та педагогом-організатором Наталією Олексіївною Білоус.

 

Керівники освітніх установ спілкувалися з приводу співпраці навчальних закладів щодо впровадження та розвитку ступеневої підготовки фахівців за інтегрованими навчальними планами та програмами. Ефективне використання сучасних методик в опануванні дисциплін з перспективою отримання освіти за напрямами «Економіка і підприємництво», «Правознавство», «Менеджмент», «Туризм», «Міжнародні відносини», «Комп’ютерна інженерія», «Системна інженерія», «Програмна інженерія», «Комп’ютерні науки».

 

Андрій Ігорович Крисоватий зазначив: «Правова освіта – обов’язковий аспект виховання молоді. Запропоновані спільні заходи та проекти, в рамках співпраці, дозволять старшокласникам займатися науковою роботою, брати участь у проведенні щорічних регіональних олімпіад з економіки, правознавства, менеджменту, інформаційних технологій з метою формування якісного контингенту вступників до університету. Така співпраця є взаємовигідною. Адже для школи – це можливість учням проявити себе, користуватися бібліотечними фондами, працювати у комп’ютерних лабораторіях університету. Для університету це можливість проведення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл, а також залучення обдарованої молоді до наукових проектів вищого навчального закладу.»

 

Директор школи Інна Володимирівна Іванюк запевнила, що: «У школі необхідно запроваджувати нові форми роботи. Вони є вкрай необхідними. Це перший крок до розбудови суспільства та виховання майбутнього покоління». Вона висловила бажання провести на базі Тернопільського національного економічного університету у квітні цього року VII Всеукраїнський дитячий форум із міжнародною участю «Формула успіху правової держави очима дітей».

 

 Сподіваємося співпраця буде плідною та ефективною!