» » Відбулася робоча онлайн зустріч ректора з колективом працівників та студентів Кримського навчально-наукового інституту економіки, управління та туризму ТНЕУ

Відбулася робоча онлайн зустріч ректора з колективом працівників та студентів Кримського навчально-наукового інституту економіки, управління та туризму ТНЕУ

Дата: 24-03-2014, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

24 березня 2014 року відбулася робоча онлайн зустріч ректора Андрія Ігоровича Крисоватого з колективом працівників та студентів Кримського навчально-наукового інституту економіки, управління та туризму ТНЕУ. 

 

Розпочав діалог директор інституту, кандидат економічних наук, доцент, Мар’ян Миколайович Тріпак, який подякував за можливість поспілкуватись й вирішити нагальні проблеми. 

 

Андрій Ігорович продовжив зустріч, сказавши: «Мені дуже приємно всіх Вас бачити. Дякую Вам за ту рівновагу, яку Ви зберігаєте у цей тривожний час. Нам потрібно спокійно та виважено продовжувати працювати й спільно приймати рішення. Запевняю Вас, що Кримський навчально-науковий інститут економіки, управління та туризму буде існувати. Ми продовжуємо надавати освітні послуги. Сидіти склавши руки ніхто не буде, а проблеми – вирішуватимемо. Робимо все, щоб заробітну плату Ви отримували вчасно, комунальні послуги оплачувались й надалі. Хочу, щоб Ви були впевнені у тому, що інститут продовжуватиме працювати».

 

Викладачів КННІЕУТ цікавили запитання фінансування інституту, напрямки освітньої дільності, набір абітурієнтів у цьому році. 

 

Андрій Ігорович сказав: «Ще задовго до цих подій здійснювалась робота для отримання студентами Кримського інституту двох дипломів (Тернопільського національного економічного університету та Уральського федерального університету імені першого Президента Росії Б.Н. Єльцина). Студенти, що прийдуть на навчання 1 вересня 2014 року будуть мати можливість навчатись за програмою двох дипломів. ТНЕУ має таку практику з країнами Греції та Німеччини. Моя впевненість базується на певних конкретних кроках. Адже ми маємо досвід роботи на території інших держав, зокрема Вірменії».

 

Серед присутніх на зустрічі зібрались студенти першого, другого курсів спеціальності «Державна служба» та п’ятого курсу спеціальності «Міжнародна економіка». Поставивши запитання, вони наголосили на тому, що фінансова система України та Росії відрізняються й хотілося б вивчати їх паралельно? Ректор запевнив, що навчальні плани будуть переглядатись. Їх зроблять гнучкими та сформують відповідно до вимог сьогодення.

 

Також, звучали запитання: чи будуть виділятись кошти на оновлення матеріально-технічної бази та чи приїдуть викладачі з ТНЕУ у Крим?

 

Ректор відповів: «Навчальний процес зупиняти ніхто не буде. Викладачі будуть приїжджати. А якщо виникне необхідність, то я приїду особисто».

 

На завершення зустрічі Андрій Ігорович запевнив, що ніхто не залишить Кримський навчально-науковий інститут економіки, управління та туризму на одинці з проблемами. Роботу з російськими науковцями розпочато давно, досвід співпраці на міжнародному рівні є. Попит на отримання двох дипломів серед випускників великий, а, отже, перевага нашого університету буде очевидною. 

 

У рамках кампанії «Запроваджуємо нові форми роботи в університеті» будуть проведені онлайн зустрічі ректора з усіма віддаленими структурними підрозділами Тернопільського національного економічного університету. На черзі – Нововолинський факультет Тернопільського національного економічного університету.