» » Науково-практична конференція на тему: «Тенденції та перспективи антикризового розвитку України: соціально-економічна, гуманітарна, екологічна та правова сфери»

Науково-практична конференція на тему: «Тенденції та перспективи антикризового розвитку України: соціально-економічна, гуманітарна, екологічна та правова сфери»

Дата: 4-04-2014, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні колеги!

 

14-15 травня у Нововолинському факультеті Тернопільського національного економічного університету відбудется науково-практична конференція на тему: «Тенденції та перспективи антикризового розвитку України: соціально-економічна, гуманітарна, екологічна та правова сфери».

 

До участі у конференції запрошуються студенти, науковці, аспіранти, викладачі, слухачі магістратури, представники науково-дослідних і проектних організацій, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, банків, комерційних фірм, чия діяльність має відношення до тематики конференції.

 

Для друку у збірнику необхідно до 1 травня 2014 року: 

1.  Надіслати електронний варіант статті на адресу: rgi305@wunu.edu.ua 

2. Заповнити форму заявки.

 

Контакти оргкомітету: кафедра фінансів Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету, бульвар Шевченка, 29, м. Нововолинськ.

Заступник головного редактора наукового збірника: к.е.н., доцент Румянцева Галина Іванівна.

Телефон для довідок: +38(097)6728175 

 

Більш детальну інформацію Ви може знайти у додатку. 



Вимоги до матеріалів
Завантажити Переглянути онлайн