» » Практикум на факультеті банківського бізнесу

Практикум на факультеті банківського бізнесу

Дата: 17-04-2014, 12:40 | Автор: Факультет банківського бізнесу ТНЕУ

У рамках ІІ Науково-практичного круглого столу «Фінансові ринки в кризових явищах світової економіки та політики», який відбувся 27 березня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті, організованого спільно кафедрою банківського менеджменту та обліку ТНЕУ та практиками біржової сфери Тернопільщини, було прийнято рішення провести для студентів на базі факультету банківського бізнесу практикум торгівлі на фондовому ринку. 

 

За сприяння декана факультету банківського бізнесу ТНЕУ, кандидата економічних наук, доцента Б.П. Адамика та завідуючого кафедри банківського менеджменту та обліку ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Б.Л. Луціва, 14 квітня 2014 року в залі засідань відбувся перший практикум, на якому офіційний партнер інвестиційної групи UNIVER у м. Тернопіль О.О. Новосядлий  поділився знаннями та життєвим досвідом із студентами наукового гуртка «Банківські менеджери» та студентами факультету фінансів.

 

У молодих науковців виникло багато запитань щодо функціонування українського фондового та строкового ринку, обсягів торгів, значення ряду індексів та бажання глибше пізнати механізм торгів на фондовому ринку України.

 

На завершення модератор заходу, кандидат економічних наук, доцент О.Б. Васильчишин подякувала О.О. Новосядлому за цікаву інформацію, досвід та спільно із студентами запросили Олександра Олександровича продовжити практикум у режимі щотижневих зустрічей в приміщенні «електронного банку» факультету банківського бізнесу ТНЕУ.