» » ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси»

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси»

Дата: 17-04-2014, 16:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

7-10 квітня 2014 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 23.12.2013 року №1820 на базі кафедри фінансів та банківської справи Хмельницького національного університету було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси».

 

В олімпіаді взяли участь студенти вищих навчальних закладів з Вінницької, Волинської, Запорізької, Київської, Львівської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей. 

 

Проведення програмних заходів відбувалось під контролем голови організаційного комітету та членів журі, апеляційної і мандатної комісій. Від Тернопільського національного економічного університету був запрошений доктор економічних наук, професор Гуцал Ігор Степанович.

 

Завдання для проведення олімпіади складалися з бліц-турніру (усної відповіді на коротке запитання з обмеженням у часі до 3 хвилин), комп’ютерного тестування (50 тестових завдань), письмового завдання (яке включало 2 теоретичних питання і 3 задачі).

 

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси» від Тернопільського національного економічного університету переможцем стала студентка факультету фінансів Чайковська Іванна (науковий керівник: к.е.н., старший викладач кафедри фінансів Гупаловська Мирослава Богданівна), яка посіла III місце та отримала спеціальну грамоту оргкомітету.

 

Під час урочистого нагородження учасників з вітальними словами до присутніх звернулися проректор з науково-педагогічної роботи Войнаренко М.П., голова оргкомітету олімпіади Параска Г.Б. і голова журі Хрущ Н.А.  та подякували студентам, відзначивши високий рівень підготовки та глибокі знання, побажали здоров’я, наснаги, нових творчих здобутків.



olimpiada_chaikovska.pdf
Завантажити Переглянути онлайн