» » Вручення дипломів магістра першому випуску студентів за спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою”

Вручення дипломів магістра першому випуску студентів за спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою”

Дата: 15-05-2014, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

8 травня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулось урочисте вручення дипломів магістра першому випуску студентів за спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою”.

 

Ця подія є визначною ще й тієї причини, що випускники першими серед студентів вищих навчальних закладів України отримали дипломи європейського взірця.

 

Магістерська програма за спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою” відкрита у ТНЕУ з 2012 року і сьогодні є ліцензованою та акредитованою як за денною, так і за заочною формами навчання.

 

Ця спеціальність є перспективною саме у теперішніх умовах суспільного розвитку, оскільки фінансові та економічні ризики стають загрозою не лише для окремих суб’єктів

господарювання, а й для держави в цілому. Прорахувати і попередити шкідливий вплив зазначених ризиків – це основне завдання професіоналів з фінансово-економічної безпеки.

 

Серед структур різних форм власності, у яких можуть працювати випускники спеціальності “Управління фінансово-економічною безпекою” можна назвати:

 

-державні органи, що здійснюють боротьбу з економічною злочинністю;

-підприємства, установи, організації з охоронним профілем діяльності;

-банки та інші фінансові установи.

 

Упродовж навчання студенти отримують ґрунтовну підготовку з:

•основ національної безпеки держави;

•економічної і фінансової безпеки держави та підприємства;

•методів боротьби з економічною злочинністю;

•методів протидії тіньовій економіці;

•конкурентної розвідки;

•оцінки вартості майна та бізнесу.

 

Студенти денної форми навчання проходять стажування протягом семи тижнів, під час якого мають можливість закріпити здобуті теоретичні знання на практиці.

 

Висловлюємо щирі сподівання, що випускники ТНЕУ стануть гідними захисниками інтересів держави, регіону чи підприємства у сфері забезпечення їх фінансово-економічної безпеки.