» » Вельмишановні викладачі та студенти факультету банківського бізнесу!

Вельмишановні викладачі та студенти факультету банківського бізнесу!

Дата: 20-05-2014, 12:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня банківських працівників.

 

Це свято поєднує історію та сучасність, у ньому переплетені  професіоналізм та компетентність багатьох поколінь висококваліфікованих фахівців-банкірів.

 

Перейнявши все краще зі світового наукового досвіду, стоячи міцно на засадах національних традицій, Ви залишаєтесь відданими справі, яку обрали за покликом серця.

 

Вибір професії банкіра – це вибір шляху відповідальності, відданості, цілеспрямованості. Від того, наскільки компетентними фахівцями є фінансисти, залежить економічна стабільність та розвиток держави. 

 

Упевнений, що Ваш життєвий і професійний досвід, невичерпна енергія, відданість справі, наполегливість та професіоналізм і надалі слугуватимуть справі, якій Ви віддаєте усі свої знання та вміння.

 

Нехай відкриваються для Вас нові рубежі для втілення задумів, кожен наступний крок буде легким та блискучим, а реалізовані проекти надихають і дарують радість. 

 

Нехай Ваш розум не знає втоми, кожна мить наповнює життя неповторністю, плідна праця стане ясним променем, що освітлює будні та свята. Хай усе зроблене з душею повертається до Вас сторицею, а  людська шана, повага й довіра стануть гідними орієнтирами у щоденній роботі.

 

Ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий