» » AIESEC проводить конкурс на здобуття грантів програми “Global Talent”

AIESEC проводить конкурс на здобуття грантів програми “Global Talent”

Дата: 22-07-2014, 11:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Міжнародні програми стажувань від міжнародної молодіжної організації AIESEC — це можливість отримати новий практичний досвід для успішної кар’єри, розвиваючи професійні навички в іншій країні. Програми дозволяють не лише отримати нові знання та навички, підвищити рівень володіння англійською мовою, поринути у нову культуру та подорожувати, а й краще пізнати себе, розвинути особистісні якості та виховувати в собі лідера.

 

Міжнародна програма професійних стажувань «Global Talent» передбачає роботу у таких сферах як педагогіка, інформаційні технології, програмування, розробка сайтів, інженерія, маркетинг, проектний менеджмент, HR, фінансовий менеджмент, облік і аудит. Тривалість програми від 9 тижнів до 1,5 року.

 

Під час міжнародної програми професійних стажувань «Global Talent» виплачується заробітна плата, що становить необхідний мінімум для перебування в іншій країні (місце проживання та харчування, транспорт).

 

AIESEC оголошує конкурс на здобуття грантів, що покриватимуть вартість контракту міжнародної програми професійних стажувань “Global Talent” у сфері маркетингу та у сфері викладання.

 

Сьогодні - це можливість, завтра - це нова країна, нові друзі, нові знання та навички.

 

Умови конкурсу:

 

1. Відповідати всім вимогам до кандидата (http://www.lviv.aiesec.ua/uk/exchange/mpps ) ;

 

2. У сфері маркетингу: розробити рекламне звернення для будь-якого товару чи послуги, яке буде розповсюджуватися в одному з наступних джерел обраним вами: реклама на радіо; реклама на телебаченні; реклама у пресі; реклама в Інтернеті.

 

Критерії оцінювання: оригінальність та унікальність ідеї; структура рекламного звернення; стильове вирішення звернення.

 

3. Надіслати електронну версію вашої роботи та посилання на сторінку у соцмережі, де розміщений цей запис (репост) на e-mail: anastasia.kaperis[at]aiesec.net.

 

4. Результати будуть оголошені 29 липня, переможці будуть повідомлені електронним листом.