» » Колектив Тернопільського національного економічного університету долучився до акції підтримки української армії

Колектив Тернопільського національного економічного університету долучився до акції підтримки української армії

Дата: 30-07-2014, 12:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

«Викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету завітав нещодавно до нового відділення Ощадбанку з метою придбання казначейських зобов’язань «Військові», - повідомляє офіційний сайт АТ «Ощадбанк».

 

За словами ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого колектив університету не може залишитись осторонь подій, які відбуваються сьогодні в державі. «І як свідомі громадяни й відповідальні працівники освіти ми вирішили зробити свій внесок у боєздатність вітчизняних збройних сил, адже допомагаючи армії, ми допомагаємо нашим рідним, друзям, знайомим, усім патріотам, які захищають державу», - розповів він. 

 

Участь колективу ТНЕУ в ощадбанківській акції «Просто зроби це!» стала початком подальшої плідної співпраці освітян і Ощадбанку. Нещодавно була відкрита установа банку, розташована поруч з вищим навчальним закладом. За словами декана факультету банківського бізнесу Богдана Адамика нове відділення справило позитивне враження на колектив університету. 

 

Начальник Тернопільського облуправління Ощадбанку Ярослав Соляр провів презентацію нового офісу, обладнаного за сучасними стандартами банківського обслуговування. У своєму виступі він відзначив надійність Ощадбанку, його стабільність на фінансовому ринку України навіть у найскладніші часи. Ярослав Соляр також наголосив, що відкриття сучасного відділення з новітнім дизайном приміщення, високотехнологічним обладнанням та сучасними стандартами обслуговування – це найкращий подарунок для клієнтів.