» » Доцент ТНЕУ взяв участь у Літній школі в рамках проекту BILAT-UKR*AINA

Доцент ТНЕУ взяв участь у Літній школі в рамках проекту BILAT-UKR*AINA

Дата: 26-09-2014, 12:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15-18 вересня 2014 року в Києві у рамках проекту BILAT-UKR*AINA відбулася Літня школа для молодих науковців та менеджерів наукових проектів. Тернопільський національний економічний університет представляв кандидат технічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри комп'ютерних наук Андрій Васильович Пукас.

 

Захід було проведено в рамках програми Європейського Союзу «Горизонт 2020» з метою всебічного навчання розробці проектних пропозицій, управління проектами, використання результатів досліджень. Цільова аудиторія – молоді проект-менеджери та проект-експерти з України. Співорганізаторами проекту виступили: Регіональний центр інформації та наукового розвитку (Угорщина) та Національна академія наук України.

 

До участі у Літній школі серед представників усіх наукових установ та навчальних закладів України було відібрано 30 осіб, які працюють у галузях біотехнологій, інформаційно-комунікаційних технологій, наноматеріалів і транспорту. Формат зустрічі – 4-денний інтенсивний тренінг.

 

Умовами проекту також передбачено подальшу інтенсивну підготовку за піврічною наставницькою програмою (завдяки тренерам консорціуму) для молодих дослідників та менеджерів. Окрім безпосереднього спрямування на розвиток інституційного профілю, захід забезпечив можливість для пошуку зв’язків та спільних інтересів учасників.