Summer Work Travel!!!

Дата: 26-09-2014, 16:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 вересня 2014 року у залі засідань Вченої ради Тернопільського національного економічного університету відбулася зустріч із віце-консулом США в Україні Тамарою Стернберг-Греллер, яка прибула у супроводі співробітника консульського відділу Заварзіної Анни з метою залучення наших студентів до навчання у США, програм культурного обміну, зокрема, літньої програми Summer Work Travel (SWT).

        

В. о. проректора з науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, доцент Олег Петрович Адамів привітав гостей та студентів: «Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч буде цікавою та результативною. Досвід, отриманий від спілкування та перебування у США, стане у нагоді для подальшої самореалізації кожного із вас».

        

Тамара Стернберг-Греллер розпочала презентацію із вітальних слів. Вона зазначила, що міжнародні освітні програми – це прекрасна можливість саморозвитку. Адже ми можемо розглядати ситуації з різних сторін, оцінювати їх й аналізувати, самостійно вирішувати проблеми і, звичайно, знайти багато нових друзів. Віце-консул США дуже цікаво і доступно розповіла про порядок отримання віз різних категорій, про важливість знання англійської мови, проведення тестувань з іноземної мови, особливості перебування й працевлаштування закордоном.

        

Студентів дуже зацікавила презентація, вони активно ставили запитання і спілкувалися з гостею.  

        

Для тих, хто не мав змоги поспілкуватися із гостями пропонуємо переглянути презентацію.




 

 

study-abroad-2014.rar
Завантажити