» » Привітання для професорсько-викладацького колективу ТНЕУ

Привітання для професорсько-викладацького колективу ТНЕУ

Дата: 6-10-2014, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні викладачі!

 

З нагоди Дня працівника освіти дозвольте привітати Вас із професійним святом. Праця вчителя у всі часи була є і буде однією із самих почесних. Кожна держава поправу гордиться своїми науковцями, митцями, винахідниками, геніальними архітекторами, лікарями, інженерами… Усі вони свого часу були учнями простих, скромних та насправді геніальних вчителів. Шана Вам та повага дорогі педагоги.

 

Бажаємо Вам творчої наснаги, ентузіазму, нескінченного наукового пошуку, професійного зросту, достатку у сім’ї, гарного настрою, гумору, все більше і більше юних українців в навчальних аудиторіях. Невтомно примножуйте інтелектуальний потенціал нації. Діти – це майбутнє. Сьогодні майбутнє України у Ваших руках.

    

Міцного Вам здоров’я дорогі педагоги. Розцвітайте як вишневий цвіт. А плоди Вашої праці нехай дозрівають як вишеньки.

    

Для Вас звучить музичний дарунок «Вишенька-черешенька» у виконанні Лауреата Всеукраїнських пісенних конкурсів, студента ТНЕУ Михайла Чорного і танцювального колективу «Чайка» ТНПУ імені В.Гнатюка, художній керівник Ірина Чорна.

 

http://www.youtube.com/watch?v=y--K87gCsNE

 

З повагою, Голова Громадської ради при департаменті освіти і науки Тернопільської ОДА  Ірина Чорна.      Gromad.rada.osvita[at]yandex.ru