» » Молоді науковці розпочали роботу!

Молоді науковці розпочали роботу!

Дата: 6-10-2014, 11:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

2 жовтня 2014 року в залі засідань ректорату ТНЕУ відбулось організаційне засідання Студентського наукового центру кафедри обліку у виробничій сфері, в якому взяли участь студенти факультету обліку і аудиту – діючі учасники, а також ті, хто в цьому році приєднався  до наукового центру.

 

З вітальним словом виступив наставник СНЦ, проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Зеновій Васильович Задорожний. Він привітав усіх з початком нового навчального року та висловив надію на те, що виступи студентів ТНЕУ знову будуть найуспішнішими на конференціях, на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, оскільки наша молодь завжди була в числі перших. Зеновій Васильович побажав усім плідної праці, творчої наснаги і запевнив, що Студентський науковий центр кафедри обліку у виробничій сфері буде у числі кращих в нашому університеті і підготує кваліфікованих науковців – молодих, енергійних, з інноваційними поглядами на бухгалтерський облік.

 

Куратор СНЦ Юлія Анатоліївна Судин зазначила, що участь у науковому гуртку дає молоді багато переваг і у навчальному аспекті, і в особистісному розвитку, можливість розкрити та проявити свої здібності. Тому студенти повинні бути активними та ініціативними. 

 

Основними напрямами роботи центру на поточний навчальний рік визначено залучення молоді до наукових заходів, що проводяться в Україні та за її межами, організація студентських конференцій, круглих столів та семінарів, а також подорожей та екскурсій для учасників СНЦ.  У рамках засідання за студентами було закріплено окремі посади для ефективного функціонування й обговорено подальші плани заходів наукового центру.