Всеукраїнський тиждень права

Дата: 6-10-2014, 12:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Всеукраїнського тижня правових знань «Подолання корупції в судовій системі» та співпраці Юридичного факультету ТНЕУ з Головним управлінням юстиції у Тернопільській області, 02 жовтня 2014 року працівниками юстиції було проведено лекційне заняття («Роль та мотивація антикорупційної поведінки громадян у відносинах із судами») науково-практичного спрямування для студентів ІІІ курсу Юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.

 

Під час лекції обговорювали питання корупції, історії та причин існування, правові засади запобігання та протидії корупції в Україні та інших країнах світу. Особливу увагу звертали на проблеми функціонування української судової системи, притягнення до юридичної відповідальності за корупційні правопорушення, спеціальну перевірку, щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із використанням функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Студенти мали можливість отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили як під час лекції, так і після її завершення в індивідуальному порядку.