» » Шановні студенти та професорсько-викладацький колектив юридичного факультету ТНЕУ!

Шановні студенти та професорсько-викладацький колектив юридичного факультету ТНЕУ!

Дата: 7-10-2014, 17:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!

 

Вплив працівників правничої сфери на всі політичні й соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка має на меті виховати висококваліфікованих фахівців-юристів, ви активно сприяєте руху України шляхом розбудови демократичної держави європейського типу. 

 

Бути юристом – велика честь і велика відповідальність, адже саме від Вас залежить забезпечення прав і свобод кожного громадянина. Сьогодні, в нашій країні  відбуваються зміни у всіх сферах суспільного життя й правнича галузь набуває стратегічного значення. Вам належить чільне місце у формуванні правової політики держави, поваги до Закону і її зодчих.

 

Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, наполегливість та вагомі досягнення на науково-педагогічній ниві.

 

Впевнений, що студенти-випускники юридичного факультету, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, у майбутньому вірно служитимуть інтересам України, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть максимум зусиль задля утвердження ідеалів верховенства права та справедливості на теренах нашого краю.

Щиро зичу Вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та творчого неспокою.

 

Нехай професіоналізм та мудрість Соломонова  й надалі будуть  Вашими помічниками  у прийнятті рішень, а знання, досвід, високі людські якості забезпечать процвітання нашої держави.

 

 

 

 

З повагою

ректор ТНЕУ                                                                             А.І. Крисоватий