» » Відбулася зустріч на тему «Механізм реалізації прав та обов’язків студентів ТНЕУ»

Відбулася зустріч на тему «Механізм реалізації прав та обов’язків студентів ТНЕУ»

Дата: 8-10-2014, 11:08 | Автор: Відділ гуманітарної освіти і виховання

З ініціативи відділу гуманітарної освіти і виховання 7 жовтня  2014 року  в гуртожитку №1 відбулася зустріч студентів ФКІТ та ФАЕМ із головою профспілкової організації студентів Антоном Михайловичем Шевчуком та директором студмістечка Іваном Володимировичем Плішком на тему «Механізм реалізації прав та обов’язків студентів ТНЕУ». Захід був організований у рамках тижня правових знань в ТНЕУ.

 

Учасники спілкувалися на теми захисту прав студентів та відповідальності, функцій і повноважень органів студентського самоврядування: студентського парламенту, профспілкової організації студентів, університетської ради студентів.

 

Голова профспілкової організації студенів Антон Шевчук розповів про специфіку діяльності цих формувань: «Студенти повинні не боятися і висловлювати свої думки та ідеї щодо покращення процесу навчання та умов проживання».

 

І. В. Плішко акцентував увагу на важливості дотримання угоди про проживання в гуртожитках та взаємної відповідальності сторін.

 

Студенти активно обговорювали питання щодо покращення житлово-побутових умов проживання в гуртожитках  та відповідальності за порушення правил внутрішнього розпорядку.