» » День юриста у Тернопільському національному економічному університеті

День юриста у Тернопільському національному економічному університеті

Дата: 10-10-2014, 11:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

День, 8 жовтня 2014 року, студентство та професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету розпочали із святкового настрою і теплих побажань. Адже у вищому    навчальному закладі студенти відзначали День юриста.

 

Урочиста частина свята відбувалася у приміщенні юридичного факультету ТНЕУ. До заходу долучилися перший проректор з науково-педагогічної роботи Микола Іванович Шинкарик,  голова профспілкового комітету ТНЕУ Руслан Феоктистович Бруханський, начальних юридичного відділу університету Сергій Володимирович Банах, суддя Апеляційного суду Тернопільської області Ігор Осипович Козак і, звичайно, декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент Володимир Іванович Возьний.

 

Звертаючись до студентів, Микола Іванович Шинкарик наголосив: «Бути юристом – велика відповідальність, адже Ви формуєте правову політику держави та повагу до Закону». Проректор нагородив подарунками та грамотами «За професійну майстерність, вагомі досягнення на науково-педагогічній ниві, активну громадську діяльність» завідувача кафедри теорії та історії держави і права Миколу Володимировича Кравчука, доцента кафедри публічного права Оксану Михайлівну Яремко, доцента кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності Інну В'ячеславівну Зайцеву-Калаур та доцента кафедри правового регулювання економіки і правознавства Людмилу Михайлівну Труфанову.

 

Студентство факультету привітало гостей творчими виступами. Крім грамот, кращі студенти та викладачі отримали від ректора подарунки.

 

Андрій Ігорович Крисоватий із словами щирих привітань також завітав до юридичного відділу університету й нагородив працівників грамотами за сумлінну працю, високу професійну майстерність, збереження славних традицій Тернопільського національного економічного університету.

 

Тепла атмосфера і позитивний настрій, що вирували в університеті у цей святковий день, ще довго даруватимуть натхнення до нових професійних звершень і досягнень.