» » Акція «Стань Миколаєм» триває...

Акція «Стань Миколаєм» триває...

Дата: 16-12-2014, 17:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вдячні усім, хто долучився до акції «Стань Миколаєм»  та зумів знайти у своєму серці любов до ближнього.  Нехай у День святого Миколая кожна дитина відчує себе потрібною й зігрітою  увагою.  

 

Наближається святкова ніч, і кожна дитинка чекає чуда та подаруночків. Юні мешканці Новосільського спеціалізованого навчально-виховного комплексу також чекають на винагороду за чемність. З Вашою підтримкою Миколай прийде до них.

 

Миколайчиками для таких дітей уже стали: 

Сулятицька Наталя , сім’я Поляруш, Барсій Галина, Франчук Любов, Счастна Галина, Іванова Світлана, Ахтаніна Наталія, Гирила Олена, Грушицька  Лідія, Ольга Чемна, Колодницька Ольга, Вовк Сергій, Івасько Людмила, Чорній Ірина, Кізима Тетяна, Кізима Марта, Кізима Андрій, Сеньковська Галина, Лариса Микитюк, Кришталовська Руслана, Обаранчук Дарія, Таранова Галина, Вовк Світлана, Смачило Тетяна, Мельник Анна, Спільчук Віктор, Шулюк Богдана, Василевська Галини, колектив відділу гуманітарної освіти та виховання, Кекіш Ігор, Десятнюк Оксана, Коплак Тетяна, Підвальна Оксана, працівники та викладачі кафедри податків та фіскальної політики, колектив факультету економіки та управління, колектив факультету аграрної економіки і менеджменту, Підгурська Марія, Кісь Ганна.