» » Відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція

Відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція

Дата: 12-02-2015, 12:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою практичної реалізації Концепції розвитку освіти України у 2015-2025 рр. щодо забезпечення процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників з право освітньої та право виховної роботи у Київському інституті Національного університету «Одеська юридична академія» 15-16 квітня 2015 року відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми правового виховання учнівської та студентської молоді в умовах становлення громадянського суспільства».

 

Упродовж конференції працюватимуть чотири секції: «Особливості право виховної діяльності в загальноосвітніх і професійно-технічних закладах», «Принципи право освітньої та право виховної роботи у вищих навчальних закладах», «громадські організації як концепт формування правосвідомості українського суспільства», 2роль і місце юридичної науки у розвитку правової культури молоді».

 

Пропозиції щодо участь в конференції просимо надсилати за адресою: Київський інститут Національного університету «одеська юридична академія», вул. Харківське шосе, 210, м. Київ, 02121, або на електронну адресу: kiev-university[at]onua.edu.ua.