» » Робочий візит в Естонську Республіку

Робочий візит в Естонську Республіку

Дата: 13-02-2015, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 2-3 лютого 2015 року проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ (міжнародна та інформаційна діяльність) Олег Петрович Адамів відвідав Естонську школу бізнесу та Талліннський технічний університет, зокрема, Центр інновацій і підприємництва MEKTORY (м. Таллінн, Естонська Республіка).

 

У рамках робочого візиту відбулися зустрічі з ректором Естонської школи бізнесу, професором Арно Алманом (Arno Almann), проректором з наукової роботи, професором Олавом Аарною (Olav Aarna) та проректором з начальної роботи та розвитку Томасом Данебергом (Toomas Danneberg).

 

Під час зустрічей було обговорено шляхи співпраці Естонської школи бізнесу та Тернопільського національного економічного університету в освітній та наукових сферах, а також погоджено питання семестрового навчання студентів та стажування викладачів у рамках реалізації програми Erasmus+, співпраця щодо розробки спільних навчальних програм у сфері економіки та менеджменту.

 

Також відбулася зустріч у центрі MEKTORY, що є центром співпраці науки, освіти та бізнесу. Тут представлено багато міжнародних компаній, зокрема, Samsung, Ericsson та інші розмістили свої лабораторії, які доступні усім відвідувачам. У центрі організовуються конкурси бізнес-моделей, підтримуються реалізація Start-UP'ів, представлені різноманітні можливості занять з школярами. Упродовж зустрічі обговорено можливості співпраці у сфері реалізації подібних центрів при Тернопільському національному економічному університеті.