» » Вітаємо лектора німецької мови Марту Вільденауер у ТНЕУ!

Вітаємо лектора німецької мови Марту Вільденауер у ТНЕУ!

Дата: 4-03-2015, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка Бременського університету (м. Бремен, Німеччина) 1 березня 2015 року прибула у Тернопіль з метою реалізації договору про співробітництво між Тернопільським національним економічним університетом та Асоціацією співробітництва у галузі екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі (APOLLO ).

 

У зимовий період за Програмою APOLLO для переможців конкурсу проводиться інтенсивний курс із вивчення німецької мови  у Тернополі.

 

Запропонована практика на сільськогосподарських підприємствах Німеччини пов’язана також із організацією навчальних семінарів для підвищення кваліфікації майбутніх фахівців.

 

Витрати на перебування наших студентів покриваються німецьким партнером: медична страховка, витрати щодо проїзду, харчування й  проживання студентів під час практики, а також виплата стипендії у розмірі 250 Євро на місяць.

 

Після закінчення практики студенти складатимуть іспит із метою перевірки знань і навиків, які вони отримали за цей період.

 

  Програма перебування Марти Вільденауер передбачає проведення лекційних занять з німецької мови, зустрічей з керівництвом університету, ознайомлення з традиціями нашого краю.

 

Сподіваємося, що така співпраця буде корисною та цікавою для студентів нашого університету.

 

Повідомляємо час проведення занять: понеділок-п'ятниця 17.20-19.10 год. Чекаємо Вас в аудиторії 1203 (центральний корпус ТНЕУ).

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь!