Берегині роду нашого!

Дата: 6-03-2015, 17:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З  ледь відчутним весняним подихом приходить до нас Весна. У цей день лагідні промінчики жіночих усмішок якось по-особливому обігрівають душі. Усі найтепліші, найдорожчі, наймиліші слова на Землі жіночого роду – Україна, Мати, Дитина, Родина, Віра, Надія, Любов, Жінка.  Ваша жертовність і ніжність несуть у світ злагоду та тепло. Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю, чарівністю та красою. Завдяки Вашій духовній силі, насназі й терпеливості з віку у вік буяє і квітне життя. 

 

У кожній жінці є сила, яка допомагає впоратися з бідами й винести тягарі життя, несе щастя, любов і розуміння, бореться за те, у що вірить, повстає проти несправедливості.

 

Із далеких доріг кожного з нас чекає вдома мати, обіймаючи міцно-міцно, зцілюючи глибокі рани душі, закриваючи крильми молитви від негоди. Тільки кохана жінка дарує чоловіку впевненість, сімейне щастя й родинне тепло.

 

Щиро здоровлячи прекрасних жінок Тернопільського національного економічного університету хочу, щоб у Ваших домівках був спокій, злагода, добробут, а тривоги, біди обминали Ваші родини. Будьте багаті на ніжність, добро, материнство і святість.

 

Вірю у те, що Весна принесе довгоочікуваний мир і спокій, й кожна з Вас зможе міцно обійняти чоловіка, сина, батька. Україна переможе, бо Ви – Берегині роду нашого!