» » Зустріч студентів-біатлоністів з адміністрацією ТНЕУ

Зустріч студентів-біатлоністів з адміністрацією ТНЕУ

Дата: 10-03-2015, 17:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Десятого березня 2015 року відбулася зустріч ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого зі студентами-спортсменами – срібним призером Чемпіонату світу серед юніорів, чемпіоном України Віталієм Трушем, чемпіонкою України Марією Кручовою, учасницею Всесвітньої універсіади в м. Брезно (Словаччина) Іриною Беган.

 

До зустрічі долучилися проректор науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Василь Ярославович Брич, директор Центру фізичної культури і спорту Роман Станіславович Циквас та тренер наших спортсменів Ірина Володимирівна Меркушина.

 

Андрій Ігорович вручив подяки та премії студентам-біатлоністам за вагомі здобутки на спортивній ниві. Також ректор наголосив на важливості спорту у житті кожної людини: «Я пишаюся Вашими досягненнями. Вірю, що сьогоднішні перемоги стануть для Вас вдалим початком для професійного та особистісного розвитку, успіху та кар’єрного зростання».

 

Упродовж зустрічі учасники обговорили проблеми та перспективи розвитку біатлону в Україні, а також обмінялися думками з приводу підготовки студентів-спортсменів до наступних змагань.