» » Науково-практична конференція «Актуальні питання економічної освіти: досвід, потенціал, перспективи»

Науково-практична конференція «Актуальні питання економічної освіти: досвід, потенціал, перспективи»

Дата: 12-03-2015, 13:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вісімнадцятого березня 2015 року в Тернопільському національному економічному університеті відбудеться Науково-практична конференція «Актуальні питання економічної  освіти: досвід, потенціал, перспективи».

 

Мета конференції:визначення тенденцій розвитку економічної освіти в умовах модернізації українського  суспільства, пошук шляхів подолання проблем в реалізації удосконалення економічного навчання та виховання, методичні пошуки ефективних прийомів формування нового економічного мислення учнівської та студентської молоді,  підвищення її економічної культури та  підготовки до сучасних економічних  реалій.

 

Основні напрями роботи конференції: аналіз стану сучасної  економічної освіти в Україні та світі; актуальні проблеми організації економічного навчання та виховання молоді; проблеми формування економічної культури сучасної української молоді, підвищення рівня її економічного мислення; методичні пошуки шляхів удосконалення економічного навчання у вищій та середній школі; ознайомлення з передовим досвідом організації та реалізації економічної освіти молоді, його популяризація та застосування; ставлення  учнівської та студентської молоді до економічної освіти та виховання, пропозиції їх удосконалення та модернізації.

 

Порядок  роботи конференції 18  березня 2015 р.

                                                                                               

09.30 – 10.00 – реєстрація учасників конференції (11 корпус ТНЕУ, вестибюль 2-го поверху)

 

10.00 – 12.00 -  пленарне засідання (зал засідань Вченої ради, 11 корпус ТНЕУ)

 

12.00 – 12.45 -  кава-брейк (вестибюль 2-го поверху, кафе «Ізюминка» - 11 корпус, 1-й поверх)

 

13.00 – 14.30 – секційні засідання:

 

Секція № 1. Проблеми і тенденції розвитку економічної освіти в умовах модернізації українського суспільства (Зал засідань, 11 корпус ТНЕУ)

 

Секція № 2. Методичні пошуки шляхів формування нового економічного мислення учнівської та студентської молоді,  її підготовки до сучасних економічних  реалій (Електронна бібліотека, 1-й корпус ТНЕУ)

 

Секція № 3. Підвищення рівня економічної культури старшокласників  та підготовка їх до викликів трансформаційної  економіки (ауд.1201, 3106)

 

15.00 – 16.00 – заключне пленарне засідання (актова зала, 11 корпус ТНЕУ)

 

 



Інформаційний лист.doc
Завантажити Переглянути онлайн