» » Майстер-клас від майстер-шефа Галини Петрівни Захарчук

Майстер-клас від майстер-шефа Галини Петрівни Захарчук

Дата: 19-03-2015, 15:07 | Автор: Дриль Уляна, студентка групи Т-41

 Вкотре кафедра міжнародного бізнесу і туризму дивує оригінальними, практично-орієнтованими та цікавими заходами.

 

Сімнадцятого березня відбувся майстер-клас з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів груп Т-41, Т-42 у кафе «Ізюминка» з ініціативи старшого викладача кафедри Нагари Марини Борисівни.

 

Захоплююче знайомство з специфікою ресторанного бізнесу для студентів провела Галина Петрівна Захарчук – знаний фахівець своєї справи, професійний майстер-шеф, директор кафе «Ізюминка».

 

Галина Петрівна розказала про правила сервірування столу, специфіку фарфорового та фаянсового посуду, класичні та новітні варіанти скляного посуду,особливості винної та коктейльної карт, продемонструвала техніку складання серветок залежно від типу банкету.

 

Студенти були приємно вражені практичними прикладами з менеджменту етикету гостинності. Подібні заходи є надзвичайно корисними для студентів напряму підготовки «Туризм», оскільки дають змогу практично ознайомитись із специфікою ресторанної справи, сприяють набуттю майбутніми фахівцями в галузі гостинності практичних вмінь і навичок.

 

Після закінчення майстер-класу студенти могли поспілкуватися з Галиною Петрівною, яка поділася досвідом успішного управління закладами ресторанної сфери, підкреслила особливості новітніх розробок в молекулярній кулінарії.

 

А на завершення у всіх учасників майстер-класу була змога поласувати різними видами кондитерських виробів, насолодитись запашним чаєм, і провести час у затишній атмосфері.