» » Відбудеться VІ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

Відбудеться VІ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

Дата: 20-03-2015, 10:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету запрошує усіх бажаючих взяти участь і роботі VІ Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 3 квітня 2015 року в ТНЕУ.

 

Упродовж заходу Ви матимете можливість ознайомитися з питаннями функціонування податкових та митних платежів, а також взяти участь в обговореннях й дискусіях.

 

Усім учасникам роботи конференції будуть вручені сертифікати та матеріали наукової зустрічі.

 

Бажаючим взяти участь у конференції необхідно надіслати заявку на електронну адресу організаційного комітету конференції: podatky@wunu.edu.ua. Скориставшисьцією ж адресою можна надіслати запитання, або зателефонувати за номером телефону: +38 067 350 13 28(Галина Василівна).

 



Інформаційний лист.doc
Завантажити Переглянути онлайн