» » Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузі знань «Державне управління»

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузі знань «Державне управління»

Дата: 25-03-2015, 17:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Сумському державному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Державне управління». 

 

З усіх регіонів України до участі у конкурсі було подано 75 наукових робіт, з них відзначено дипломами – 15.

 

Дипломом ІІ ступеня нагороджено слухача магістратури ТНЕУ за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» Тараса Ляшенка (група АДМ-51, факультет державного управління), який працював над темою «Удосконалення системи контролю та аудиту в процесі управління матеріально-технічним забезпеченням в органах місцевого самоврядування». Науковий керівник: кандидат економічних наук, доцент кафедри державного і муніципального управління  Тамара Попович.

 

Слухач магістратури ТНЕУ за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» Тарас Лясковський (група АДМ-51, факультет державного управління) відзначений грамотою за вагомі наукові досягнення. Тарас представив наукову роботу на тему: «Удосконалення організації документообігу в державному органі». Науковий керівник: кандидат економічних наук, доцент кафедри державного і муніципального управління Олена Дудкіна.

 

У роботі галузевої конкурсної комісії взяв участь доктор економічних наук, професор кафедри державного і муніципального управління ТНЕУ Григорій Монастирський.

 

Щиро вітаємо переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт й бажаємо натхнення, наукового пошуку, нових успіхів та здобутків!