» » Національна стипендіальна програма Словацької Республіки

Національна стипендіальна програма Словацької Республіки

Дата: 25-03-2015, 18:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Уряд Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ і наукових працівників оголошує про початок подання заявок на здобуття стипендії в 2015/2016 академічному році в рамках національної стипендіальної програми Словацької Республіки, що фінансується Міністерством освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки; адміністративну підтримку програми забезпечує Словацьке академічне інформаційне агентство «SAI,n.o.».

 

Стипендії надаються студентам і аспірантам для покриття витрат на житло та харчування під час навчання для здобуття 2-го рівня вищої освіти; або ж витрат на навчання чи дослідницьку роботу під час навчання в аспірантурі в обраних ВНЗ або науко-дослідних установах.

 

Заявка на здобуття стипендії заповнюється в режимі он-лайн на сайті www.stipendia.sk, або ж www.scholarships.sk.

 

Останній термін подання заявок 30 квітня 2015 року до 16:00 (на академічний рік 2015/2016), 31 жовтня 2015 року (на літній семестр 2015/2016 академічного року).

 

Контактні особи: Луція Жішкова lucia.ziskova@saia.sk – для претендентів з постійним місцем проживання в СР; Лукаш Марцін lukas.marcin@saia.sk – для іноземних претендентів.

 

Детальна інформація на сайтах www.stipendia.sk, www.scholarships.sk.

 

 

 

За матеріалами офіційного сайту Міністерства освіти і науки України: mon.gov.ua