» » Мирослав Дочинець приїхав до Тернополя

Мирослав Дочинець приїхав до Тернополя

Дата: 25-03-2015, 18:55 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Учасники студентської літературної студії «Магія слова» зустрілися з лауреатом Національної літературної премії України імені Тараса Шевченка Мирославом Дочинцем, котрий представив нові книги, а також своєю філософською бесідою захопив усіх присутніх. Відчувалася безмежна любов до слова, до України. 

 

Мирослав Іванович показав своє небуденне мислення, цікаво відповідав на поставлені запитання, розповідав про героїв своїх творів, улюблених письменників… Оптимізм у слові, думках, помислах був наскрізним на зустрічі, усі присутні отримали велике мистецьке задоволення, придбали чимало книг Мирослава Дочинця, взяли безліч автографів, а також зрозуміли, що будувати нову Україну маємо ми самі, а не хтось за нас. Знайти свій шлях розвитку, не тільки держави, але й освіти, науки, літератури, культури, економіки – ось наше завдання.

 

Приємним є той факт, що організатором зустрічі виступила бібліотека-музей «Літературне Тернопілля». Сама зустріч вдалася на славу, бо збагатила усіх інтелектуально й духовно, дала можливість діткнутися живого Слова, споріднитися з ним назавжди, перейнятися гордістю за те, що Україна – таки найкраща у світі!