До ТНЕУ завітали гості з Данії

Дата: 30-03-2015, 17:39 | Автор: Л.І. Вергун, зав. кафедри ділової комунікації та організаційної поведінки

 Упродовж 11-22 березня 2015 року на Українсько-нідерландську факультет-програму ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету завітав професор Орхуської школи бізнесу Б’ярне Шліхтер. 

 

Науковець співпрацює з нашим вищим навчальним закладом вже багато років. Професорсько-викладацький коллектив Українсько-нідерландської факультет-програми має нагоду спілкуватися з ним кожного семестру.

 

Під час цьогорічного візиту Б. Шліхтер взяв участь у пленарному засіданні VIII Міжнародної конференції студентів і молодих учених «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», організованою УНФП, де виступив з доповіддю  «Engaged scholarship – first steps to a discussion of the role of business school research in a contemporary society»,а також долучився до роботи секційних засідань. У рамках конференції Б’ярне Шліхтер провів майстер-клас «How to value IT in the public sector – a resource based view».

 

Професор Шліхтер завжди готовий поділитися знаннями і досвідом не лише з викладачами та аспірантами УНФП, а й з молоддю. Цього разу студенти групи МАУН-31 отримали чудову нагоду відвідати заняття з «Ділових комунікацій в бізнесі», яке провів лектор.

 

Разом із професором до ТНЕУ завітали двоє магістрантів з Орхуського університету К.Л. Лорсен та М.Р. Мікелсен.

 

Данські магістранти виступили з доповіддю «Implementation of  blackboard at Aarhus University» на секції «Міжкультурні комунікації і сучасні технології у діловому спілкуванні».

 

Викладачі кафедри ділової комунікації та організаційної поведінки разом із студентами УНФП організували для гостей змістовну і цікаву програму перебування: екскурсію по Тернополі, візит до Історико-меморіального музею політичних в’язнів, а також мандрівку до Свято-Успенської Почаївської Лаври.

 

Студенти групи МАУН-21 підготували презентацію про Україну, її традиції і культуру, навіть співали українські народні пісні. К.Л. Лорсен та М. Р. Мікелсен були приємно вражені талантами наших студентів, а також відзначили високий рівень володіння англійською мовою.