» » Зустрічалися з Борисом Явором Іскрою

Зустрічалися з Борисом Явором Іскрою

Дата: 30-03-2015, 18:52 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У Тернопільському національному економічному університеті завершився тиждень здорового способу життя, який збагатив студентів безцінними знаннями щодо ставлення до найдорожчого – здоров’я. Остання зустріч відбулася з непересічною особистістю – письменником, мандрівником, мольфаром, дослідником нашої минувшини – Борисом Явором Іскрою, котрий розповів студентам про справжню «казку мандрів» - дивовижний світ подорожей, які формують морально свідому та морально здорову особистість. Розповідь була збагачена ілюстративним матеріалом – красивими світлинами, які відкрили перед студентством дивовижу нашого краю – забуті городища.

 

Цікавий гість також наголосив на тому, що у таких подорожах та дослідженнях і формується здорова особистість, котра прекрасно володіє знаннями предків та зможе їх передати майбутнім поколінням.

 

Студенти з цікавістю дослухалися до кожного слова Бориса Явора Іскри, а також зрозуміли, що активне життя та відпочинок, збагачений пригодами й пізнанням невідомого, - це шлях у впевнене майбутнє.

 

Любімо природу, збагачуймось фізично і духовно, дбаймо про здоров’я, формуймо у собі справжні цінності, а також не забуваймо, що Господь кожному дає талант і вибір правильного шляху, тому станьмо на ту стежку, що веде до щастя й безцінної праці на благо України!