» » Студенти побували на екскурсії

Студенти побували на екскурсії

Дата: 27-03-2015, 20:25 | Автор: студентка групи УПЕПм-51 Новак Марія

 24 березня 2015 року для студентів 5 курсу спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» факультету економіки та управління ТНЕУ організовано екскурсію на ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна». ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» – виробник кабельно-провідникової продукції для концерну«Фольксваген». Засновником ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» є японська компанія «СумітомоЕлектрік» («SumitomoElectricBordnetze») –провідний світовий виробник кабельної продукції.


Упродовж своєї діяльності підприємство розширилося з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів та є одним з найбільших працедавців Тернопільщини.

 

Організатором екскурсії є кандидат економічних наук, доцент кафедри управління персоналом і регіональної економіки Ольга Петрівна Дяків. 

 

Менеджер з персоналу Мар’яна Гребеняк  ознайомила студентів із організаційною структурою підприємства, напрямками розвитку корпоративної культури, специфікою виробництва, умовами та системою охорони праці. Інноваційні технології, сучасне обладнання, злагоджена робота всіх підрозділів є невід’ємними складовими діяльності підприємства.

 

Студенти мали змогу вивчити специфіку роботи відділу персоналу: вимоги до посади менеджера з персоналу, укомплектування його робочого місця, мотивації до праці, розвитку персоналу та можливостями кар’єрного зростання, методикою проведення атестації та оцінки персоналу. Мар’яна також розповіла студентам про організацію та впровадження службою управління персоналом різноманітних проектів.

 

Упродовж екскурсії майбутні фахівці мали можливість особисто переконатись у результативності практичного застосування теоретичних знань з тем дисципліни «Управління персоналом» та «Організація праці менеджера».