» » Наш студент – найкращий у Європі!

Наш студент – найкращий у Європі!

Дата: 2-04-2015, 13:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студент коледжу ТНЕУ Олег Тарновський, майстер спорту України міжнародного класу,визнаний найкращимюним атлетом Європи за результатами вдалих виступів 2014 року.

 

27 червня 2014 року у рамках чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів (Франція) у перегонах на 1000 метрів на каное-одиночках Олег Тарновський отримав срібну медаль.

 

Вдалим для хлопця був виступ у липні 2014 року на Чемпіонаті світу у Сегеді (Угорщина), звідки Олег привіз золоту медаль.

 

Найвищу нагороду спортсмен здобув і на юнацькій Олімпіаді у Нанкіні (Китай).

 

Як розповідає весляр, під час змагань між учасниками панує дружня атмосфера: «Ми спілкуємося, товаришуємо, але коли виходимо на старт – кожен сам за себе. Натомість, на Олімпіаді довелося зустрітися з неочікуваним «суперником» – складні погодні умовипід час фінальних перегонів, стали серйозним випробуванням на міцність, як для організаторів, так і для учасників змагань. Човен накрило хвилею, довелося боротися не тільки за медаль, а й за власне життя», – пригадує спортсмен.

 

Проте, шлях чемпіона – це вміння долати труднощі. Олег впорався і 24 серпня 2014 року,  здобувши золото.

 

Наступний рубіж – Літні Олімпійскі ігри у Бразилії (2016 р.).

 

Тренує спортсмена та передає чемпіонський досвід батько – Тарновський Олег Михайлович, майстер спорту, чемпіон Європи з греблі.

 

Пишаємося нашим студентом, бажаємоміцного здоров’я, наснаги та чемпіонської витримки для досягнення нових знакових перемог та здійснення Олімпійської мрії.