До уваги студентів ТНЕУ!

Дата: 2-04-2015, 16:47 | Автор:

      

   Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у співпраці з  IT- компанією ZoomSupportUkraine

 у п’ятницю 3 квітня 2015 року о 14.25 год. в аудиторії 1210 (1-й корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11) проводить ознайомлювальну зустріч з компанією ZoomSupportUkraine.

       ZoomSupportUkraine— українська компанія, яка займається дистанційною підтримкою користувачів Windows та Apple у всьому світі.

Працівники компанії забезпечують цілодобову технічну підтримку за допомогою гарячої лінії, а також допомагають активувати програмне забезпечення від компаній-партнерів.

 Цінності компанії:

  • Команда

      Колектив компанії є молодим, енергійним та різноманітним. Хтось іще навчається, а хтось переїхав з іншого міста, змінивши попереднє місце роботи на ZoomSupport Ukraine. У будь-якому разі забудьте ваші стереотипи про нудні офіси, адже робота займає левову частку життя. Любіть же її!

  • Кар'єра

      В Україні склався стереотип, що достойна праця та комфортні умови — лише за кордоном. ZoomSupport Ukraine розвіює цей міф.

  • Розвиток

     В інтересах компанії збагачувати кожного члена команди знаннями та навичками, які знадобляться у наступних кар’єрних кроках та в сучасному житті. Емоційна стабільність, впевнений рівень професійної англійської та інших іноземних мов, комп’ютерна грамотність, самоорганізація — це лише декілька з якостей, що ZoomSupport Ukraine покращує за допомогою безкоштовних курсів, уроків та досвіду роботи в середовищі, націленому на досягнення чітких цілей.

  • Соціальна відповідальність

     Компанія пропагує прозорий бізнес та належні умови праці,
тим самим покращуючи культуру ведення бізнесу в Україні в цілому, та розвитку компанії ZoomSupport зокрема.

 

Запрошуємо усіх бажаючих!

 

Телефони для довідок: +380352475075 (внутрішній 11-112).

E-mail: itc@wunu.edu.ua, i.salo@wunu.edu.ua.