» » Студенти факультету фінансів організували брейн-ринг

Студенти факультету фінансів організували брейн-ринг

Дата: 2-04-2015, 18:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Проявити свої інтелектуальні уміння та ерудованість мали  змогу креативні студенти факультету фінансів. 31 березня 2015 року  на факультеті відбулася першість із брейн-рингу. Сім команд-учасників із різних курсів виборювали право на звання найрозумнішої команди фінансистів.

 

Питання стосувалися різноманітних сфер життя людини, були простими за будовою, логічними за змістом, містили нотки іронії та гумору. Тому недаремно найкращими гравцями стали ті, чий кругозір був  широким, а знання ґрунтовними. Командний дух згуртував людей, які думають по-різному, мають власну точку зору, але добре розуміють один одного.

 

Отож, переможцями змагань стала найдосвідченіша та найстильніша команда факультету – «Ботаніки на Титаніку» (5 курс); впевненість у своїх силах, згуртованість та цілеспрямованість дозволили команді  2-го курсу «Фенікс» посісти почесне 2 місце. Замкнула трійку лідерів команда 3-го курсу «Фортуна».

 

Студентський актив факультету фінансів щиро вдячний декану Андрію Ярославовичу Кізимі та голові профспілкової організації ТНЕУ Антону Михайловичу Шевчуку за сприяння у проведені чемпіонату, а також усім учасникам за гарний настрій та позитивні емоції.